Onko sähkölaitteidesi ukkossuojaus kunnossa? Perheyrityksemme palvelee Vantaalta käsin

Yhteystiedot

Sarmalux Oy on vuodesta 1985 asti toiminut perheyritys. Myymme ja maahantuomme turvallisesti toimivia sähkö- ja valaistustarvikkeita pitkää kokemustamme käyttäen. Palvelemme yksityisiä ja yrityksiä Vantaalta käsin ympäri Suomen.

 

Verkkokaupassamme pääset kätevästi tutustumaan laajaan tuotevalikoimaamme, joka uudistuu jatkuvasti. Meiltä löydät tunnettujen valmistajien laadukkaat sähkö- ja valaistustarvikkeet niin kotiin kuin liiketilaankin. Valikoimaamme kuuluu niin lamppuja ja himmentimiä kuin valoletkuja ja virtalähteitäkin.

 

Tällä sivulla voit tutustua sähkölaitteiden ukkossuojaukseen.

 

Mikäli haluat lisätietoja myytävistä tuotteistamme, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Palvelemme sinua mielellämme.

Lisätietoja ukkos- ja ylijännitesuojauksesta

Ukkossuojausta ammattitaidolla

Sähkölaitteet on tärkeää suojata ukkosen varalta niin kotona kuin työpaikalla ja kesämökilläkin. Ukkosen mukanaan tuomat ylijännitepiikit ja eri pituiset sähkökatkot saattavat vahingoittaa sähkölaitteita. Ylijännitepiikit voivat levitä nopeastikin sähköverkoissa.

 

Ukkossuojaus tunnetaan myös nimellä salamansuojausjärjestelmä. Kun ukkossuojaus on kunnossa, ei suorat salamat pysty vahingoittamaan sähkölaitetta. Ylijännitesuojaus puolestaan suojaa sähköverkosta tulevia ylijännitepiikkejä.

 

Saat meiltä ukkos- ja ylijännitesuojauksia kilpailukykyiseen hintaan. Autamme sinua mielellämme oikeanlaisen suojauksen valinnassa.

Ota yhteyttä

Meiltä löydät toimintavarmat sähkö- ja valaistustarvikkeet

Asaintuntijuuskuvake

Asiantuntijuus

Käytämme laajaa asiantuntijuuttamme maahantuodessamme uusia sähkö- ja valaistustarvikkeita. Kaikki tuotteemme ovat korkealaatuisia ja turvallisia käyttää.

Valokuvake

Nykyaikaiset tarvikkeet

Tuotevalikoimastamme löydät nykyaikaiset sähkö- ja valaistustarvikkeet, jotka hyödyntävät uusinta teknologiaa ja innovatiivisia keksintöjä.

Joustavuuskuvake

Joustavuus

Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ympäri Suomen. Nopeat toimitusajat ovat yksi vahvuuksistamme.

Sarmalux Oy on turvallisten sähkölaitteiden asiantuntija. Toimitamme tuotteet Vantaalta koko Suomeen.

Haluatko lisätietoja ukkossuojauksesta?

Haluatko kysyä meiltä lisää sähkölaitteiden oikeaoppisesta ukkossuojauksesta? Ota meihin yhteyttä. Tavoitat meidät puhelimitse, kirjoittamalla sähköpostia tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen.

Tarjoamme jokaiselle asiakkaallemme asiakasystävällistä palvelua.

Yhteystietoihin