Valoketjut ulko- ja sisäkäyttöön Vantaalta

Yhteystiedot

Sarmalux Oy myy Valoketjun ketjuvalot sisä- ja ulkokäyttöön. Palvelemme yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia Vantaalta käsin koko Suomen alueella. Voit tutustua tuotteisiimme helposti verkkokaupassa.

 

Ketjuvalo on kestävä ja suosittu, E27 lamppuja käyttävä valaisinratkaisu sisä- ja ulkotiloihin. Sitä voi käyttää esimerkiksi laivojen koristeena, joulukuusen valosarjana tai sisätiloissa juhlien tunnelmanluojana. Rikkoutunut lamppu ei sammuta koko ketjua ja on helposti vaihdettavissa. Lamput voivat olla myös värillisiä. Muovikupuiset lamput ovat LEDeinä lähes särkymättömiä.

 

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme – ota yhteyttä!

Valoketju-ketjuvalojen ominaisuudet

Käyttö/suositus: Lamppujen tulisi ulkokäytössä riippua, jolloin kumitiiviste estää parhaiten roiskuvan veden pääsyn pitimen sisälle.

 

Kuormitettavuus: Lampun pitimen lämpökuorma max. 40 W hehkulamppu noin 30 ºC ympäristössä.

Kaapeli:

  • 5 x 15 mm lattakaapeli 2 x 1,5 mm² = 10A, erik. tilauksesta 2 x 2,5 mm².
  • Kaapelin väri on tummanvihreä tai musta, mutta myös valkoinen on suuremmille määrille mahdollinen.
  • Mittaa tai arvioi kaapelin pituus ja lamppuväli toivomuksesi mukaan. Ilmoita tyhjän alkuosan pituus ja loppupään pituus ennen koukkua.
  • Yli noin 60 m kaapelilla jatkoliitin helpottaisi käyttöä.
  • Valokaapelin pituus voi olla “mikä vain”, tehtaan kaapelikelat ovat 500 m. Valoketjuissamme on lamppuvälit valittavissa: 35, 50, 80 ja 100 cm tai näiden kerrannaiset.
  • Pitimen kantaosa on suljettu ruuvein, jolloin pitimen piikit lävistävät lattakaapelin ja kytkentä on käyttövalmis ja tiivis. Lamput saadaan kierrettyä silikonisuihkeen avulla helposti tiukempaan, jolloin kumitiiviste toimii tehokkaimmin.

Pyydä lampuista esite! HUOM! Valoketjuja on hyvin monta eri tyyppiä ja siten ne sopivat erilaisiin tarkoituksiin.

Ota yhteyttä